Blog

2014-es Nő Nap-i Köszöntőcske

2014.03.08 08:15

Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Köszöntő a Nőcikéknek 2014 Nő Napján!

 

Kedves Lánykák és Hölgyek!

 

Minden Jókat és mindég Evidenciákban ugye?!?

 

Alkossuk hát Prímára a Boldogságok-Csúcsozatos Harmóniákhoz Méltán és Méltóan is Ünneplődhetően az Összes Javunkká mind amik nem csak hiányzólag van még egyelőre, de Pótló kiEgészítendés és Épebbítgetések gyanánt oly sűrgősen noszogatnak, hogy nehogy lazsáljunk, ugye?!?

 

Akkor a legeslegJobbankat és hajrá ELŐRE! De azért Kíméletesen is és lezser Eleganciákkal, Igaz?!?

 

https://www.youtube.com/watch?v=7fJAjH3MMEs

 

 

Anyuval Terápiázgatunk Jobban Léve és a pénz is kevésbé istenítve!

2014.02.11 15:11

Sziasztok Anya és Gyerekek!

 

Meg Alcyonkával is Bővülődhetett Szerethettjeink!

 

Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel Kedves Gyógy-Ovit velünk Alkotóan Tanulászókák!

 

És Kedves UFO-nautácskák a Transzcendeskékkel is Köszöntve vagytok!

 

Ahogyan a nem túl hülyélledően gyagyás tébolykállatkáink is a Gyógyulandokba!

 

No, Pityukám! Valahára nyugika van?!?

 

Igen Anyu! Eléggé!

 

De már megint túl soká elmaradtál!

 

Igen, mert a Gyógyszerelési Kísérletekkel idáig kellett Érjünk!

 

Hogy most már ismét némiképp Optimkák Lehetünk?!?

 

Aha!

 

Akkor most miket Kezdgyjünk Kezdődőlegessé Alkossunk, hogy nehogy primtív kezdetlegességgel netán visszamaradozzunk?!?

 

Hát ott kéne felvenni a fonalat, hogy mondogattad Anya egykor mikor még nem szüntél testleg-tettleg, hogy amíg két ’zEmber is akárcsak él a Földön nem Lehet Béke!

 

De másutt sem!

 

De akkor még nem Tisztáztuk, hogy mit Értesz Anyu ’zEmberen?!?

 

Hát nagyjából azt Pityukám amit azóta eddigre kiDolgoztál Velem!

 

Hogy a ’zEmber deffiniciókája az, hogy Jóknak a Tudorkái is Lehetne, de baszik, mert szerinte megenné a dög-unalom, ha nem rosszakodnék inkább boszor-gányolóan!

 

Vagyis hoygan is nem kerülhető, hanem meg is Oldható a Kérdés, hogy nehogy ’zEmberkedgyjünk?!?

 

Hát úgy, hogy maradgyjunk mindég Jó Gyermekek!

 

Mert még a zsidó-keresztény kultúrában is vannak ilyen kiFejezések, hogy a Gyermekeké a Menny-Egekiség és hogy elkárhoz, aki Gyermek ront botránkoztatóan!

 

Sőt az egész Magyar Világi Művészet legJobbajai is a Gyermekiséget Ünneplik!

 

Tehát Gyermeknek csak miféle Pénze Lehet?!?

 

Hát ha már muszáj mindenképp Skizofréniában is Leledzünk ekkor paralell, akkor csak talán „zseb-pénze” Lehet ugye?!?

 

Meg talán „Tanuló pénze”?!?

 

De úgy nevezett „koszt-pénze” nem?!?

 

Ahogyan ingyen-puszikára pénze sem?!?

 

Igen, de is ideIntegráljuk amiket Kérsz Pityukám, akkor Bizony sajnálatosan kiesünk a nomál-szokvány-közönségeskedők izéjéből és onnan már nem Lehet visszabeszélni, mert azt fogják Ránk, hogy a kibicnek semmi se drága!

 

Vagyis ezért nem jött Segítség erre a jajj-kiáltásainkra sem?!?

 

Igen, sajnos hibá is szólongattunk bárkiket is ekképpen!

 

 

Ingyen-pénzt vagy Örök-Kölcsönt Keres Elme-beteg Gyermek, hogy Művelkedgyjünk a  Príma Diagnosztikákkal Teljes Terápiás Tudományokkal és Művészetekkel a Boldogságok-Csúcsozatos Harmóniákat és hogy a Pisti Kutató Intézet se árválljon! Ezért ELŐRE!-is Hálával és Köszönettel Lehetvén olyaknak, akik elfogadhatnak Élvezni és Alkotóan Tanulászhatni is Mű-anyag(nem plasztik, se hamis)-pénz paraszolvenciácskákat akár óriási címletekben is és persze Aprókáit se nélkülözve: megsokszorozhatnunk Esélyeink! És ugye, Különösen akkor Repeshetünk Remek-Műveink Készülhettjeinek Áramámlásaiban, ha Életté Tudhatjuk Őket kvázi „konvertálhatni” Tanulságaikat Adaptíve Applikálón, Igaz?!? Minden Jókat és mindég a „Derű-Sugárzó Automatácskák”! Gyógy-Puszikák hozzá!

 

TANULÓKÁK-Művelkedők-Kutatók!

 

Adóságaim törlesztéséhöz Támogatásképp „ZSÁKBA-Cica”-alapon főképp a Blues Jazz- és Beat-Fejleményei és egyéb Progressziócskázós Gyöngyikék Hangzóka-Zengeményeinek Mutogathatásaival és el is Sajátítandásaival, illetve a Film-Művészet Bizonyos Remekeinek az Ismerhetésével, pontosabban a Príma Diagnosztikákkal Teljes Terápiás Tudmányok és Művészetek Ön- és Köz-Becses, Ön- és Köz-Tudatos Ön- és Köz-korlátozásaképp de nem korlátoltakká, nos minima 360000HUF-ocska Kvantációkákkal nagy Lehet a meglepi! Köszönöm a Figyelmet és Minden Jókat mindég!

 

 

De itt ám még kell Beszélkedgyjünk néhány Problematikácska-nyüzsit is a Továbbiak elé!

 

Már, hogy elfeledtük sajnos még az imént, hogy nem csak Gyermek Létezik a Gyermek-roncsozatosságok tébolykállatkodói mellett, akik ’zEmberkednek gazemberekképp boszor-gányolva, hanem Bizony Léteznek MindenségTennenÖnSajátMagáraImserődés-Köze-Egyedeivé-legelsőül egyelőre szerte a Környező Harmónizálódható Kozmoszban-felTalálódhatottak(Leleményükkel Null-Száriásai is, miképp MI is, de Potenciálisan Mindőnk is egyben, ugye?!?

 

Naná, hogy persze!

 

Ám akkor a Skizóka fokozódik!

 

Igen a Dialektikus Történelmi Marx-izmusnak Értelmében is!

 

Vagyis?!?

 

Hallunk hiszemkedni olyasmit is, hogy a pénz az isten!

 

Meg hogy az Időzhett is pénz!

 

Ahogyan állítólag a Tudás „hatalom” és nem Adnak ingyért-puszikára nem hogy hatalmat se, de ingyen-ebéd sincs!

 

Csak persze kiVÉtelesen, hogy a „törvénykezést” erősítgessék?!?

 

Igen, sajnos vannak V. I. P.-k alul és fölül a sávnál!

 

Vagyis az egyikőjüknek azért van ingyen-pénze mert a pénzt munkáztatja, míg a másikának meg semmi pénze, de sercintenek néha alamizsnákat nekik odelökve?!?

 

És közben meg fel vannak háborodva konzervatívkán, hogy az Egytemes Alpa-Jövedelmet elemi jogon és talán alanyian is kapják azok, akik nem pénzelhetőek le eléggé, mert nincs pénzük se, hogy a pénzzel hadakozhatnának?!?

 

Hát Igen, sajnos a tébolykállatkák az vallják, hogy ingyen-pénz nincs, csak pénz pénzelhet pénzest!

 

Vagyis a tébolykállat Lázár Janika slogenje van velük, hogy akinek nincs, no, az annyit is „ér”?!?

 

De nem úgy, ahogyan régen mozták, hogy „megéri a pénzért”, azaz hogy rossz pénz soha se vész el?!?

 

Ja?!? Hogy van akkor ezek szerint „jó” pénz is meg rossz?!?

 

Persze! Van hamis is, meg ál-pénz, illetve pénz-pénz is!

 

Ahogyan elektronikus bitek is hitethetik, hogy a pénz „jó” és mégiscsak isteni is?!?

 

Illetve hogy mint a plakát-sláger is mondgyja: „Számlázni JÓ!” és hozzá hadjáratolja a soft-ware-ezettségét vegyék-vigyék minta  cukrot!

 

De a cukor is méreg többnyire!

 

Ezért kell a reklám-hadgyjárat is hogy elegen reklamáljanak!

 

Vagyis, hogy Időzzenek a pénzzel mindenképp?!?

 

Mert csak akkor „cselekdhetik” is hogy az idő pénz!

 

Becsületesebb, aki az időre koncentrál

Nem a pénzre kell figyelni

megosztás

Hozzászólások (0)

 

2013.12.21.

Nyomtatás

 

Partner: Medipress

 

A Psychological Science című lapban közzétett friss kutatás arra hívja fel a figyelmet, hogy ha az embereket a pénzzel történő foglalkozásra késztetjük, azzal nagyobb eséllyel hajszoljuk bele őket abba, hogy csaljanak.

 

Címkék: pénzhajhász, szélhámosság, becsületesség, pénz, idő

A kutatás szerint, ha arra vesszük rá az embereket, hogy az idővel foglalkozzanak a pénz hajhászása helyett, azzal sokkal inkább a morális érzéküket erősítjük.

h i r d e t é s

 

A médiából ömlik ránk a sok bűntény, csalások, szélhámosságok és egyebek, ám a legtöbb etikátlan viselkedés ennél sokkal hétköznapibb, és olyan emberek követik el, akik számára amúgy fontos az erkölcs és a törvény, ám a csalás lehetőségével szembe találva magukat, elgyengülnek. A kutatást vezető Francesca Gino, a Harvard Egyetem Üzleti Iskolájának munkatársa, valamint Cassie Mogilner, a Pennsylvania Egyetem Wharton Iskolájának kutatója vizsgálatuk során arra a felismerésre jutottak, miszerint az idő fogalmának aktiválása csökkenti a csalásra való hajlamot azáltal, hogy az embert önvizsgálatra készteti.

 

Gino és Mogilner annak akartak utánajárni, vajon az önvizsgálatra való ösztönzés segíti-e az embereket abban, hogy kitartsanak az általuk is helyesnek tartott erkölcsi normák mellett. Ennek érdekében négy kísérletet vittek végbe, melyek során a résztvevőknek például összekevert betűkből kellett szavakat kirakniuk, vagy dalszövegeket megtalálniuk. A keresendő szavak egy része a pénzzel, más része az idővel függött össze, egy újabb része pedig semleges jelentésű volt. A kísérleti alanyoknak ezután látszólag a témához egyáltalán nem tartozó kirakósokat kellett összerakniuk, és minden egyes kirakott képért pénzjutalmat ígértek nekik.

 

A feladat végén a résztvevőknek saját maguknak kellett bevallaniuk, mennyi kirakóssal készültek el, és mivel a feladatlapok látszólag névtelenek voltak, bárki könnyen csalhatott oly módon, hogy jobb eredményt írt fel magának, mint amennyit valójában elért. Azt azonban az alanyok nem tudták, hogy valójában minden egyes feladatlapon volt egy egyedi szám, így a kutatók a kísérlet végeztével össze tudták vetni a valós eredményeket és a bevallott eredményeket.

 

A kutatásból egyértelműen kiderült, hogy azok az alanyok, akik előzőleg olyan szavakat raktak ki, melyeknek a pénzhez volt köze, sokkal hajlamosabbak voltak a csalásra, mint a többiek. A kísérlet kimutatta, hogy előbbiek közül 87,5 százalék csalt a kirakósok eredményének bediktálásánál, míg azok közül, akiknek semleges szavakat kellet kirakniuk, csak 66,7 százalék. Ugyanakkor, akik az idővel kapcsolatos szavakat kapták az első feladatban, azoknak mindössze 42,4 százalékra érzett késztetést arra, hogy hamis eredményt írjon a lapjára.

 

            A becsületesség kulcsa, ha az idővel törődünk, nem a pénzzel?   

           

 

A becsületesség kulcsa, ha az idővel törődünk, nem a pénzzel?

             

 

A szakemberek szerint ennek az az oka, hogy az idővel való foglalkozás az embert önértékelésre és számvetésre készteti, ilyenkor ösztönösen végiggondolja, mivel is tölti az idejét, úgy éli-e az életét, hogy bátran tükörbe nézhet, tartja-e magát azokhoz az erkölcsi normákhoz, melyeket követendőknek gondol. Gino és Mogilner ugyanakkor korábbi vizsgálatok során azt is kimutatták, hogy emberek általában többet foglalkoznak a pénzzel, mint az idővel, holott éppen fordítva lenne helyes. A szakemberek szerint, ha sikerülne módot találni arra, hogy a kísértések idején az emberek inkább saját magukra és ne a potenciális nyereményre koncentráljanak, azzal talán valamilyen mértékben vissza lehetne szorítani az egyre jobban elszaporodó becstelenségeket.

 

 

 

 

József Attilácskánk Anyu Próbálkozott is Alkotás- és Művészetterpiázgatandással Gyógyszert is nélkülözve és ezért sajnos hibázva is, mintha megérezte volna, hogy ennek Mentál Higiénés Tisztázgatása Ránk vár Tisztálkodóan, hogy akkor még nem hozhatta elő azt, hogy más Dolog a Becsületesség és más a tisztességesség!

 

Igen, mivel Ő még csak a vadonban volhatott, azaz ime néhány szimptóma amiket sorolnia kellett:

 

A kultura
ugy hull le rólam, mint ruha
másról a boldog szerelemben -

de az hol áll,
hogy nézze, mint dobál halál
s még egyedül kelljen szenvednem?

A csecsemő
is szenvedi, ha szül a nő.
Páros kínt enyhíthet alázat.

De énnekem
pénzt hoz fájdalmas énekem
s hozzám szegődik a gyalázat.

 

Sikáltam hajót, rántottam az ampát.
Okos urak közt játszottam a bambát.
Árultam forgót, kenyeret és könyvet,
ujságot, verset - mikor mi volt könnyebb.

 

 

 

De MiNekünk ezt nem kellett és ezért Lehetünk Józanabbak is nem terhelődve ennyi vétektől, hibáktól és akár bűnöktől se!

 

Nem kell feltétlenül minden pillanatban szembe se köpjük Magunk ezért, Igaz?!?

 

Így megVizsgálhatjuk némiképp Észnél-TennenÖnSajátMagunknál Lehetvén és magunkhoz is térhetve, hogy Bizony Mi nem mondhatjuk, miképp Attilácska Képzelte:

 

Két hexameter. Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis! Mért
ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis

 

 

Vagyis a Becsületeasség és a tisztességesség nem összemosandó!

 

Vagyis Válasszuk inkább a Becsületességet a Progresszócskázósnak arra fel, hogy kevesebb mocsodékság ragadt rá?!?

 

Igen, mert a tisztességesség inkább a tiszt, vagy papja-lelkésze tisztelendősége, vagyis egy hadban valamilyen szerepben tetszelgő és hivalkodva hetvenkedik kevély gőggel kivagyiskodván és persze lefelé tapos míg fölfelé nyal!

 

Igen a hierarchiákban van gazsula mindenfelé és van hatalmaskodóan kiszolgált úrhatnámsága is nemök szerint, ahogyan a hallomásokból hiszemkedő vallásosokodóak biblikusai jelzik a föld barmait és csúszó-mászóit!

 

Akik isa por és homu?!?

 

Ja!

 

De József Attilácsk azonnal közbe Kottyantja, hogy nézzünk a Becsület szó mögé is!

 

Ja, hogy most a faszisták orozták el és arra hivatkozva merengnek a régi „dicsőségen”, hogy Bizony az ostrom katlanból ők aztán kitörtek az utolsó töltényig kitarva és pusztítva amennyíre csak bírták az atyuskáik?!?

 

Meg macáik is netán?!?

 

Igen, hogy visszavonuljanak nyugatra a Tanácsiak elől, ahol az amerikai fogság kész idill, a barbár ruszkikhoz képest?!?

 

És még itt van a „becsüs” szó is, azaz, hogy a zálogházban egy faszi vagy maca megfogalmazza, hogy mennyi is volna szerinte a piacon eladható az izénk?!?

 

Még akkor is, ha „valójában” az az ár, ami épp eladható a mindigi-éppeni relativízmusokban, akit a kereslet-kínálat diktálna hol így hol úgy, ahogyan épp a kerítőek akár reklám-hadjáratozva felértékelik vagy le pont?!?

 

Mert betegességében szegény Attilácska ezt még egyszer is leírta:

 

Kit anya szült, az mind csalódik végül,
vagy így, vagy úgy, hogy maga próbál csalni.
Ha küzd, hát abba, ha pedig kibékül,
ebbe fog belehalni.

 

 

 

De akkor Anyu Te nem is vagy Anya, hogy nem akarunk csalódni semmiképp se?!?

 

És Főleg Csalni se!

 

Ezért Készíthettem ezt a Derű-Sugárzó Automatikácska Kezdeményt is Anyucicukácska-Rózsika?!?

 

Igen Pityukám Jó Gyermekképp!

 

 

 

És akkor vajon Lehetünk ELŐRE!-is nagyon Észnél TennenÖnSajátMagunknál és persze közben nem önhittek vagy nagyképű beképzelgőek, illetve semmiképp se olyan agya-mentek sem, hogy netán az Előrébb Kerülésünket csak Magunknak „tulajdonítanánk el”?!?

 

Igen, mert megannyi Értelmes Lény Gyermekded Ihlődhettje Diktálgatásaiból Lehetünk Szövet úgy mondd, hogy Boldogság-Szkafendereinket szabogassuk és nem elbaszogatóan!

 

Áll-Állj Pityu! Ide azonnal S. Nemes Ilonkát is!

 

Aha! Persze Anya! De nem is káromoltam!

 

Tudom, de azért a Biztonság Kedvéért!

 

Szeretném Emlékeztetni a népségeket, hogy Tanítóka nénim, aki a Filózófia, Pedagógia és Nyelvészet Professzornője és Doktora, vagyis S. Nemes Ilonka mindig felajánlja Alkotó Tanulással azt elSajátíthatni, hogy a káromkodásos, szitok és zokszavakból trágáromlat-kathedrális bodegákat tákoló felnőttködős seggség „tudgyja” csak a boszor-gányolt Gyermek-roncsozatosságát olyképp „kifejezni”, hogy az a „teremtés” aktusaira hivatkoz, azaz a boszor-gányolásra!

 

A magyari szó-gyök, vagyis a „bosz”, valamikor még onnéd „származott” és hurcibálódott járványlós fertő-förtelemmé máig-hatóan ragályosulódva, nos, hogy amikor a magyariak náluknál agresszívebb népségektől hajtva az „ős-hazából” délebbre kalandoztak és kapcsolatba kerültek a türk népségekkel, akkor szedték fel és „asszimilálták” a „bosz” szót és az magyarán megrontót Jelent!

 

Vagyis többségében megrontattunk és meg is rontunk bárkiket, amikor baszakszunk! Mert a baszni ige nem azt Jelenti, hogy Öröm-Gyönyörülős-Koitusz-Orgazstikás Szárnyallásban Kölcsönös Épségekben és Egészségesebbé Gyógyulásszunk ki-beTeljesedően fogyazstva tudatlanság-tébolyunk! – hanem sajnos azt, hogy tetdd tönkre, gyalázd meg, nyomorítsd rokkanttá, egyáltalában pusztítsd ahol éred!

 

Így aztán a kibaszott kurva anyádat rinyállsz itten, hogy szétbasszam az agyadat és a szádat, hogy hepciáskodsz itten a faszomnak?!, Ki a fasz vagy vagy picsa, hogy mersz hatalmaskodóan kiszolgált úrhatnámságomnak akárcsak egy pillanatnyi Gondot is okoz?!? Te kis szar geci úgy pofán baszlak és lerúgom a fejedet is hogy itten óbégatsz, hogy felülírom itten annak rohadt büdös kurva anyádnak a rimánkodásait és könyörgő siralmát, hogy LEGYETEK JÓAK GYEREKEK!

 

Semmi! Pina fasz és fasz picsa együtt basz és vol belőle nácicskázni gazsulául csicskáztatni kis kopasz! – amolyan „skínhed” vagy mi?!?

 

És akkor ugye véghetetlen is a „teremtés”, mint hódoltat és hódítása is a patriarchalizmusoknak?!?

 

 

 

És akkor itt valami Konklúziókát kell Alkossunk?!?

 

Aha! Mintha szükséges Lenne!

 

Nos, hogy miképp voljunk netán oly Skizofrének, akik a pénzzel (tekedésekkel) bánni is Tudhatnak?!?

 

Már hogy „elhiszik” Nekünk, hogy nem beszélünk badarságokat, amikor filózgatunk, hogy honnéd is vegyünk írdatlan mennyiségű pénzt, hogy azzal is Segíthessünk?!?

 

De itt akkor felvetődik amiket mindig is írogattunk, hogy becstelen megközelítésben elérhetetlenek Igaz-Szép Fejletek, vagy nem?!?

 

Arra Gondoljunk, hogy bemocskolunk valakiket, nos attól nem volhatnak kevésbé koszfészkekek pusztán?!?

 

Igen mert a Mentál Higiénés Tevékenységben Tisztázgató Tisztálkodás se Lehet mások leszarozásával Épebb Igaz?!?

 

Csakhogy!

 

Igen?!?

 

Attól, hogy rá ragad valakire, hogy Bizony azar mert szarozik csak, ahelyett hogy Gyógyulna Velünk, nos attól még Ő is Mentál Higiénézhet és Tisztázgathat Tisztálkodóan nem?!?

 

De ha már rákövült bebetonozódtan?!?

 

Akkor Segítséget Kér, hogy lelégkalapácsoljuk!

 

Viszont akkor olyan nincs, hogy belé is kövülhetett a szarság?!?

 

Akkor viszont ott van ez:

 

https://www.youtube.com/watch?v=XR9jm9HgXyQ

 

Vagyis székrekedés se akadály, mert azért némiképp Gyógyítható az is?!?

 

Aha, hát nem?!? Legalábbis Biztatás ím van rá!

 

De akkor Anyu mit Kezdgyjünk ennyi sok milliárd szerencsétlenke ’zEmberkedővel?!?

 

Akik Gyermek-roncskodnak tébolykállatkán?!?

 

És feleselnek hogy akkor is a pénz az istenük!

 

És ehhez még Ne Ártska is hozott hiszemkedést, hogy tök kilátástalan voljék a poklozatosságuk?!?

 

Sajnos!

 

nilnocere 2014.02.08 06:35:18 ©         5284

 

Ki korán van, aranyat lel.....

 

 

 

 

 

Lemondás aranyszabálya - Keresztes Szent János

 

 

 

Hogy az ember tökéletesen szerethesse Őt,

 

Ne keressen sehol másutt szeretetet.

 

Hogy teljesen megismerje Őt,

 

Igyekezzék semmiről sem tudni.

 

Hogy teljesen birtokába vehesse Őt,

 

Ne kívánjon birtokolni semmit sem.

 

Hogy egészen Őhozzá hasonulhasson,

 

Ne legyen semmi semmiben.

 

Hogy elérje azt, amit még nem élvez,

 

Arrfelé kell mennie, ahol semmi öröm nincsen.

 

Hogy elérje azt, akit még nem ismer,

 

Járjon arra, hol mit sem ismer.

 

Hogy eljusson ahhoz, amit még nem bír,

 

Járjon arra, hol mi sem övé.

 

Hogy elérje azt, ami ő még nem,

 

Arra kell mennie, hol ő semmi sem.

 

Ha bármiben meghátrálsz,

 

Kiteszed magad a végleges bukás veszélyének;

 

Mert hogy egyáltalán eljuthass a "minden"-hez,

 

Mindenben teljesen meg kell magadat tagadnod.

 

S ha eljutsz odáig, hogy Ő egészen a tied lesz,

 

Öleld magadhoz anélkül, hogy bármit is kívánnál.

 

Mert ha egyáltalában bármit óhajtanál bírni,

 

Nem lehetne kizárólag Isten a te kincsed.

Előzmény: T_Ilona (1006)

 

 

Hogy ezekre most mi is mondgyjunk?!?

 

Pihizzünk előbb, JÓ?!?

 

Hogy hát nem bántalmazunk és nem sértegetünk?!?

 

Csekélyebb mértékben mindenképp, Igaz?!?

 

Akkor Minden Jókat Anya és Mindég addig is, JÓ?!?

 

Persze Pityukám! Nyugika!

 

És lazsa némiképp!

 

Hát nem vajon?!?

 

De-De, persze hogy!